Patrijzenlaan 1, Kamperland, Zeeland

T +31 113 370 000

Onze thermen mogen vanaf 5 juni weer volledig open!

Corona-update 

Vanaf 5 juni 2021 mogen wij weer volledig open met onze sauna’s, baden, behandelingen en massages.

Klik hier om uw bezoek te reserveren.

 


  

A-thermen is tijdelijk gesloten t/m 2 maart 2021

Corona-update 02-02-2021

Tot onze spijt moeten wij onze deuren sluiten tot en met 2 maart 2021 i.v.m. de maatregelen tegen het coronavirus. Deze maatregel geldt vooralsnog tot ten minste 2 maart 2021, tot nader bericht van de overheid.

 


 

Veiligheid voorop

De veiligheid van onze gasten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom hebben we het Amadore Corona Project Team in het leven geroepen en een Protocol Coronavirus opgesteld volgens de richtlijnen van de overheid. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet.

Hieronder lees je de maatregelen die we hebben getroffen in A-thermen, onze hotels en onze restaurants om onze gasten een hygiënisch, veilig en comfortabel verblijf te kunnen bieden. Wij zijn klaar voor de 1,5 meter-samenleving!

Sauna is gezond. Wij weten dit  natuurlijk al langer maar gelukkig is ook de overheid overtuigd van het feit dat een saunabezoek (juist nu) vele gezondheidsvoordelen met zich meebrengt én veilig is.

Want gezond zijn én blijven, daar gaat het om. Een periode waarin sporten, ontspannen en je rust pakken belangrijker is dan ooit. Om je mentale én fysieke gezondheid op peil te houden. En een bezoek aan de sauna helpt hierbij. Het versterkt je immuunsysteem en verhoogt je weerstand, zodat jij minder vatbaar bent voor verkoudheid en (griep)virussen.

Per 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje binnen ons resort verplicht. Een spatscherm (faceshield) of alternatieven mogen niet gebruikt worden. Neem deze dus mee in uw badjas.

 

Algemene maatregelen

  • Iedereen houdt 1,5 meter afstand tot elkaar, zowel tot medewerkers als tot andere gasten;
  • Er zijn duidelijke protocollen voor reiniging en hygiëne van de kamers en de openbare ruimtes;
  • Blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen worden regelmatig gedesinfecteerd met antibacteriële vloeistoffen;
  • Gasten kunnen gebruikmaken van desinfecterende dispensers in openbare ruimtes;
  • Onze hotels, restaurants en thermen zijn voorzien van informatie en managementinstructies over covid-19;
  • Per 1 december 2020 geldt er een mondkapjesplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder.
  • Duidelijke protocollen voor reiniging en hygiëne in de kamers en de openbare ruimtes.
  • Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.

 

Onze hotels zijn open, maar onze restaurants zijn gesloten.

Onze restaurants zijn t/m 9 februari 2021 gesloten. Blijft u overnachten? Dan kunt u gebruikmaken van onze afhaal- en bezorgservice. Daarmee is het mogelijk om te genieten van ontbijt, lunch, diner en drankjes op uw hotelkamer.
Er is een aangepaste menukaart.

 

 

Wij verwijzen je graag naar het RIVM voor een antwoord op de meest gestelde vragen. Bekijk ook de maatregelen van Veiligheidsregio Zeeland en de veelgestelde vragen. Voor vragen over annuleringen verwijzen we naar de algemene voorwaarden.

Met vriendelijke groet,

Amadore Hotels & Restaurants Zeeland