Patrijzenlaan 1

Kamperland, Zeeland

Snel contact

Gezichtsbehandeling

25 minuten
We starten deze behandeling met een reiniging van gelaat, hals en decolleté waarna we een peeling of scrub toepassen die de dode huidcellen verwijdert. Hierna brengen we een masker aan. Tijdens het masker krijgt u nog een ontspannende hoofdhuidmassage
waarna we de behandeling afsluiten met een dagverzorging.

 

€ 35,00 p.p.

Gezichtsbehandeling extra

50 minuten
We starten deze behandeling met een reiniging van gelaat, hals en decolleté waarna we een peeling of scrub toepassen die de dode huidcellen verwijdert. Hierna gaan we de onzuiverheden verwijderen en is er de optie tot epileren van de wenkbrauwen. Tijdens de ontspannende massage van gelaat, hals en decolleté komt u heerlijk tot rust. Na de massage brengen we een masker aan, en ter afsluiting van de behandeling krijgt u nog een dagverzorging.

 

€ 65,00 p.p.

Lichaamsscrub

De dode huidcellen worden verwijderd door middel van een scrub bestaande uit dode zee zout met een heerlijke geurende olie.

 

€ 35,00 p.p.

Lichaamsscrub met massage

Eerst worden de dode huidcellen verwijderd en vervolgens kunt u heerlijk wegdromen tijdens een ontspanningsmassage van de achterzijde van het lichaam.

 

€ 65,00 p.p.

Lichaamsscrub met pakking

Eerst worden de dode huidcellen verwijderd en vervolgens kunt u kiezen uit 1 van onze pakkingen. De pakking word aangebracht over het hele lichaam en heeft dan de tijd nodig om in te werken. Tijdens het inwerken kunt u genieten van een korte ontspannende hoofdhuidmassage onder het genot van ontspanningsmuziek.

 

€ 95,00 p.p.

Kamperduinen deluxe

75 minuten
We starten deze luxe behandeling met een voetenbad met een heerlijke voetenscrub. Hierna krijgt u een massage van de achterzijde van het lichaam. Vervolgens krijgt u een heerlijke gezichtsbehandeling die bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, masker en dagverzorging. We sluiten deze ontspannende behandeling af met een heerlijke voetmassage. 

 

€ 125,00 p.p.

Paraffine handpakking

De handen worden als eerste gescrubd en vervolgens worden de handen in gemasseerd met een voedende balsem waarna de pakking word aangebracht. Ultiem zachte handen zijn het resultaat

 

€ 35,00 p.p.