Patrijzenlaan 1, Kamperland, Zeeland

T +31 113 370 000

Paraffine handpakking

Last van droge, ruwe handen? Verwen ze met deze heerlijke verzorging. Eerst scrubben we de handen om dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens masseren we de handen met een voedende balsem. Om de werkstoffen van deze balsem een boost te geven, brengen we een paraffinepakking aan. De handen worden dan als het ware ‘ingepakt’. Het resultaat: ultiem zachte handen en een soepele huid.

25 minuten € 40,00 p.p

Voetmassage

We rennen altijd door, maar hoe vaak gun je je voeten wat rust? Deze behandeling start met een voetenbad. Sluit daarna je ogen en droom weg tijdens een ontspannende voetmassage.

25 minuten € 40,00 p.p.

Kamperduinen Deluxe

In Kamperduinen Deluxe komt het beste van alle behandelingen bij elkaar. We starten met een voetenbad en een heerlijke voetenscrub. Hierna volgt een massage van de achterzijde van het lichaam. Je krijgt een gezichtsbehandeling die bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, masker en dagverzorging. Ten slotte worden je voeten gemasseerd.

75 minuten € 125,00 p.p.

Tegelijk verzorgd worden met je partner of vriend(in)? Informeer naar de mogelijkheden voor duo-behandelingen. Voor alle behandelingen geldt: vooraf reserveren.